måndag 23 juli 2018

Vaniljglass

Snart är det augusti! Tänk vad tiden flyger förbi! Alla vet att sommaren hör ihop med glass, och jag har också påstått smoothies. Fira Vanilla Ice Cream Day med hemmagjord glass!


Vaniljglass 
(Jag fick 510 g)

Ingredienser:
5 dl väldigt kall Alpro Soya Airy & Creamy 
3 msk Funksjonell Mat Sukrin Melis
1 msk Urtekram Vaniljpulver

Instruktioner:
Häll vispgrädde, sukrin melis och vaniljpulver i en stor skål. Vispa grädden ganska fast med elvisp, i 8-9 minuter. Använd en slickepott och häll smeten i en brödform på 2 liter. Täck med aluminiumfolie. Frys i 3 timmar och skrapa och rör om varje halvtimme. Servera kallt. 

Förvaring: Förvara i frysen.


Tschüss! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar