söndag 11 november 2018

Varm choklad

Idag är en perfekt dag att mysa med en kopp varm choklad - för det är chokladens dag idag!

Min varma choklad är lika god och nyttig varm som kall, men visst värmer en god kopp varm choklad bra på vintern? Det känns som vinter nu, i Skåne i alla fall. ❄

Julen började komma till casa Sjöberg redan 01:a november! Den 6:e var alla dekorationerna uppsatta och mandatperioden går ut "till påska". 😆☃️🎅



Varm choklad 
(Jag fick 3 35 cl glas, ca 800 ml)

Ingredienser:
8 dl sojamjölk
1 dl Funksjonell Mat Sukrin Melis
2 msk Garant Kakao

Instruktioner:
Värm en spisplatta på hög värme. Häll sojamjölk, sukrin melis och kakao i en 3-liters kastrull. Ställ kastrullen på plattan och vispa med sked konstant i 10 minuter. Ta bort kastrullen och låt svalna. Häll i glas. Servera varmt.

Förvaring: Förvara i kylen.




Tschüss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar