måndag 15 april 2019

Osötat crunchy jordnötssmör

Idag har jag plockat nässlor och kirskål! Ni kan räkna med att recept kommer följa.. 

Nu till det rådande blogginlägget. Crunchy jordnötssmör är så mycket bättre än creamy! Och nu i osötad variant.


Osötat crunchy jordnötssmör
(Jag fick ca 235 g) ( ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

Ingredienser:
200 g naturella jordnötter
2 msk rapsolja
4 msk rapsolja

Instruktioner:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda jordnötter och rapsolja i en skål. Lägg bakplåtspapper på en bakplåt. Sprid ut på plåten. Rosta mitt i ugnen i 7-8 minuter. Låt svalna i 20 minuter. Häll jordnötter och rapsolja i en mixer. Mixa i 30 sekunder.

Förvaring: Häll i skål och förvara i kylen.


Tschüss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar