söndag 29 juli 2018

Lasagne al Forno

Det här blev en stor succé och en av de bästa lasagnerna jag någonsin ätit! Den är helt mjölk-, ägg-, socker- och glutenfri! 

Lasagne al Forno
(Jag fick 2 portioner, ca 1490 g)

Ingredienser:
4 plattor Risenta Bönlasagne (~ 20 g)
10 g Renée Voltaire Nutritional Yeast

Lager 2:
710 g Ragu Lente Bolognese
4 plattor Risenta Bönlasagne (~ 20 g)
335 g Sauce Béchamel
10 g Renée Voltaire Nutritional Yeast

Garnering:
5 g Renée Voltaire Nutritional Yeast

Instruktioner:
Sätt ugnen på 200 grader. Klä en ugnsform med bakplåtspapper och smörj med rapsolja. Häll i bolognese. Lägg på lasagneplattor. Häll béchamelsås och näringsjäst i en liten skål och blanda. Häll på såsen. Häll på bolognese. Lägg på lasagneplattor. Blanda béchamelsås och näringsjäst. Häll på såsen. Strö över näringsjästen. Grädda mitt i ugnen i 1 timme och 2-3 minuter. Låt svalna helt, minst 30 minuter. Servera varmt.

Förvaring: Täck med aluminiumfolie och förvara i kylen.


Tschüss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar