fredag 12 oktober 2018

Tacoägg

Glad Äggets Dag! Jag kom på detta receptet när jag var trött på kokta ägg och ville ha ett nytt sätt att äta ägg. 


Tacoägg 
(Jag fick 1 portion, ca 255 g)

Ingredienser:
Rapsolja
6 ägg

Garnering:
2 krm salt
2 krm malen svartpeppar
1 tsk tacokrydda 

Instruktionero
Värm en spisplatta på hög värme. Häll rapsolja och ägg i en stekpanna. Stek i 2 minuter. Lägg ägg på mikrotålig tallrik. Strö över salt, svartpeppar och tacokrydda. Valfritt: Sätt mikrovågsugnen på 800 Watt. Mikra äggen i 1 minut, tills äggulan stelnat lite. Servera varmt.

Förvaring: Täck med aluminiumfolie och förvara i kylen. 



Tschüss! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar