Tacoägg
(Jag fick 1 portion, ca 255 g)
Ingredienser:
Rapsolja
Instruktionero
Värm en spisplatta på hög värme. Häll rapsolja och ägg i en stekpanna. Stek i 2 minuter. Lägg ägg på mikrotålig tallrik. Strö över salt, svartpeppar och tacokrydda. Valfritt: Sätt mikrovågsugnen på 800 Watt. Mikra äggen i 1 minut, tills äggulan stelnat lite. Servera varmt.
Förvaring: Täck med aluminiumfolie och förvara i kylen.
Tschüss!
6 ägg
Garnering:
2 krm salt
2 krm malen svartpeppar
1 tsk tacokrydda
Instruktionero
Värm en spisplatta på hög värme. Häll rapsolja och ägg i en stekpanna. Stek i 2 minuter. Lägg ägg på mikrotålig tallrik. Strö över salt, svartpeppar och tacokrydda. Valfritt: Sätt mikrovågsugnen på 800 Watt. Mikra äggen i 1 minut, tills äggulan stelnat lite. Servera varmt.
Förvaring: Täck med aluminiumfolie och förvara i kylen.
Tschüss!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar